Nieuws

Een 3d printer kopen

vrijdag, 26-9-2014  

De techniek van het driedimensionaal printen bestaat al enkele decennia en wordt veelvuldig toegepast in de wetenschap en in de zorg. Maar deze techniek was erg duur en het koste dan ook veel tijd om het te innoveren. Dat is meestal het geval bij uitvindingen en daar is de 3d printer dan ook geen uitzondering op. Een 3d printer kopen was dan ook aan veel mensen niet besteed. Heden ten dage is het mogelijk om het 3d printer kopen via het internet te doen. Kijk maar eens op onze website: llowlab.nl. een 3d printer kopen kan her in een handomdraai en wij hopen dan ook van harte dat je besluit om met ons in zee te gaan. Of je nu voor een bedrijf, school of ziekenhuis werkt of graag een 3d printer kopen wilt voor privégebruik, bij ons is het allemaal mogelijk. En dat is nog lang niet alles. Want naast het 3d printer kopen leveren wij jarenlange garantie, een duidelijk beschrijving omtrent de werking van dit ingenieuze apparaat en de mogelijkheid om nog diverse andere bestellingen te doen. Zoals het materiaal waar de printer gebruik van maakt. Dat is in dit geval natuurlijk niet meer papier maar een bijzonder materiaal. Sterker nog, er kunnen diverse materialen gebruikt worden zoals:

  • Nylon
  • Polycarbonaat
  • Acrylonitrile Butadiene Styrene, kortweg ABS genoemd
  • Hout
  • Polylactic Acid (PLA)
  • HIPS
  • PolyVinyl Alcohol (PVA)

Je leest het, een 3d printer kopen betekent dat je je flink moet inlezen. Het is ook van groot belang dat je weet welk materiaal je wilt en moet gebruiken binnen je bedrijf en je moet er rekening mee houden dat niet alle printers al deze materialen ondersteunen. Daarnaast neemt de materiaalkeuze enkel toe dus het is handig om flink te investeren in een 3d printer. Kopen zal dan ook zeker lonen in de toekomst omdat je er dan verzekerd van bent dat je nieuwe materialen ook kunt gaan gebruiken.

3d printer kopen op llowlab.nl

Een 3d printer kopen kan je het beste online doen. In deze tijden is persoonlijk contact meestal niet meer zo belangrijk. En als je toch liever de 3d printer onder de loep wilt houden voordat je tot aankoop overgaat, dan kan je altijd een afspraak met ons maken en dan ben je binnenkort zeker welkom in onze showroom. Maar dit is dus zeker geen noodzakelijke voorwaarde en het is prima uit te zoeken met behulp van onze overzichtelijke website. Wij doen er dan ook alles aan om het 3d printer kopen te vergemakkelijken. Daarom vind je bij elk type printer een uitgebreide uitleg over de werking, de snelheid en de soorten materialen die je kunt gebruiken. Dat zorgt ervoor dat je snel kunt inzien en inschatten welke printer het meest geschikt is voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om onderzoek of fabricatie, een 3d printer kopen zal zeker de moeite waard zijn binnen diverse sectoren. In ziekenhuizen is het al een tijdje een luxe die men niet mag overschatten. Zo worden er protheses gemaakt en andere dingen die kunnen dienen als vervanging van ledematen, organen en andere lichaamsdelen. Er worden materialen gebruikt die het lichaam niet aantasten zodat er geen irritatie ontstaat. Ondanks het relatief goedkope materiaal zorgt dat ervoor dat het nauw aansluit op de rest van het lichaam zodat men weer vrolijk rond kan lopen. Het ziekenhuis is dus een goed voorbeeld van een plek waar men een 3d printer zal vinden. Een 3d printer kopen door ziekenhuizen is dan ook een veel gezien fenomeen en wij raden dit van harte aan. Vooral omdat men in combinatie met de 3d scanner alle lichaamsdelen perfect kan nabootsen. Dat maakt het 3d printer kopen ook erg aantrekkelijk voor wetenschappers en op universiteiten en middelbare scholen treft men dan ook vaak 3d printers aan.

Neem gerust eens contact met ons op

Zo zie je maar weer dat het 3d printer kopen zeker de moeite waard is bij veel branches en sectoren. Ook voor particulieren kan het zeker geen kwaad om een 3d printer te kopen. Niet alleen om te gebruiken als speelgoed, daar is een 3d printer veel te waardevol voor, maar men kan het wel gebruiken als hobby. Zo zijn er al mensen die gehele auto’s hebben nagemaakt dankzij de 3d printer. Kopen is wel riskant als je niet veel saldo hebt want het is een duur apparaat. Maar gun het wat tijd want er zijn vele aanbieders en er komen steeds meer 3d printers op de markt waardoor de prijzen de komende jaren zeker zullen afnemen. Wij vermoeden dan ook dat het 3d printer kopen op den duur het 2d printer kopen in zijn geheel gaat vervangen. Wellicht komt er een cross-over waarbij men beide functies kan gebruiken zoals dit te vergelijken is met de huidige printers die tegelijkertijd kunnen scannen en kopiëren. Deze functies zullen in de toekomst allen aan elkaar worden gekoppeld tot een grote machine en dan kan het 3d printer kopen zeker uit. Je koopt dan immers alles in een. Ook de tandarts kan veel baat hebben bij een 3d printer. Stel dat je een nieuwe kroon nodig hebt. Je kunt dan waarschijnlijk in de wachtruimte plaatsnemen terwijl de printer je nieuwe kroon uitprint. Dat is nog eens efficiënt want zo ben je wel heel snel van je kiespijn af. Tegenwoordig gaat er minstens een week overheen maar binnenkort zal dit zeker verleden tijd zijn dankzij de 3d printer.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.