ICT en Techniek

Een website laten maken: letten op SEO

donderdag, 22-1-2015  

Een website laten maken kan u doen bij Webton. Niet alleen kunnen wij uw website helemaal bouwen, wij kunnen uw website ook ontwerpen. Het webontwerp is namelijk belangrijk. Natuurlijk hebben we het als we hebben over het webontwerp over de manier waarop een website er stilistisch uitziet, maar we hebben het als we het hebben over het webontwerp ook over de manier waarop de website is opgebouwd. En dat is heel belangrijk, want een website moet op een logische manier in elkaar zitten. Zo moet men nadenken over waar de landingspagina moet komen, want deze pagina moet mensen op het juiste manier tot actie aanzetten. Het eerste wat natuurlijk moet worden aangepakt als u een website laten maken wilt, is de vindbaarheid. Als u website namelijk hoog in de zoekmachines moet komen, dan moet u daarvoor wel bepaalde stappen ondernemen. Welke stappen dat zijn, daar zullen wij u nu meer over vertellen. Een website laten maken doet u bij Webton omdat wij ons hebben gespecialiseerd in het bouwen van websites en het optimaliseren van de vindbaarheid. Het eerste wat wij doen als wij een aanvraag krijgen van een bedrijf dat een website laten maken wil, is om de tafel gaan zitten. Er moet namelijk eerst in kaart worden gebracht wat er allemaal moet gebeuren en welke boodschap moet worden overgedragen aan de bezoeker. De eerste vraag die wij u zullen stellen is: ‘Wie is uw doelgroep?’ Om te weten wie uw doelgroep is, moet u een niche kiezen. Breed inzetten is namelijk een echte beginnersfout en u stoot er juist mensen mee af in plaats van dat u er mensen mee aantrekt. Daarom zullen we eerst zorgvuldig formuleren wie uw doelgroep is. Een website laten maken gaat bij ons dus volgens bepaalde stappen. Het is belangrijk dat deze stappen in de juiste volgorde worden gezet om een optimaal resultaat te behalen. Wat zijn de stappen bij het website laten maken:

  • neem contact met Webton en wij maken direct een afspraak
  • in een vrijblijvend gesprek brengen we uw doelstellingen zorgvuldig in kaart
  • heldere formulering van uw doelgroep: wie gaan we aanspreken?
  • het webontwerp volledig in de eigen huisstijl of door ons ontworpen
  • bouwen van de website: binnen vier weken online!

Website laten maken bij Webton; aan de slag

Een website laten maken is als ondernemer nou precies zoiets waar u niet mee moet wachten. Hoe eerder u online te vinden bent, hoe beter. Een website moet aan een aantal eisen voldoen. Hij moet er goed uitzien, hij moet overzichtelijk zijn, hij moet rijke content bevatten en hij moet up-to-date zijn. Met dat laatste bedoelen we dat er op een website steeds nieuwe dingen moeten komen te staan. Dat is dan ook de reden dat een website laten maken slechts het begin is van uw bedrijf. Een website laten maken is stap een, de stappen die daarna komen zijn minstens even zo belangrijk, want in de stappen die volgen gaat u er voor zorgen dat uw klanten u ook kunnen vinden en dat is nu precies wat u wilt! Linkbuilding is het plaatsen van interne en externe links op uw website en op andere gerelateerde websites. Linkbuilden is niet meer weg te denken uit uw online marketing, want goede linkbuilding zorgt namelijk echt voor een goede vindbaarheid, maar dan moet u wel weten wat u doet. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Een website laten maken met goede linkbuilding zorgt er voor dat u uw concurrenten drie stappen voor bent. Een website laten maken houdt dus veel meer in dan alleen maar het ontwikkelen van een ontwerp. Er komt veel bij kijken en ook als de website eenmaal in de lucht is, zult u er altijd aan moeten blijven werken. Dat is dan ook iets wat wij al onze klanten mee proberen te geven; Dat een website laten maken iets is wat altijd doorgaat. Online marketing en SEO zijn continu in beweging en u moet als bedrijf met de ontwikkelingen mee bewegen. Dat betekent dat u in moet spelen op veranderingen en op alle momenten flexibel moet zijn. Maak een afspraak met Webton als u een website laten maken wilt die de basis vormt voor een succesvol online bedrijf dat mensen aantrekt en tot actie over doet gaan. Groei en ontwikkel met een goede website die vanaf het eerste moment goed is opgebouwd. Daarvoor bent u bij ons op het juiste adres!

Wie zijn wij?

Webton internetdesign houdt zich bezig met het ontwikkelen van websites en alles wat daar bij komt kijken. Ons hart gaat uit naar bedrijven die alles uit hun onderneming halen wat erin zit en wij vinden het geweldig leuk om met gepassioneerde mensen mee te denken. Tegenwoordig kunt u niet meer zonder een goede website en toch zijn er nog behoorlijk veel bedrijven die geen goede website hebben en die te weinig aandacht aan de website besteden. Het overbrengen van onze kennis door samen te kijken naar de mogelijkheden, alsmede het ontwikkelen van een goed ontwerp en ten slotte het bouwen van de website, dat is iets waar ons hart naar uit gaat en dat doen wij dan ook al jaren met heel veel plezier en succes! Wij zijn een hard werkend team van jonge mensen die perfect op elkaar inspelen. Wij hebben plezier in wat wij doen en daarom hebben wij ook succes. Vele klanten gingen u voor en lieten een website door Webton ontwikkelen. Als u meer wilt weten of u wil graag een afspraak maken, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. We maken dan meteen een afspraak. Een lekkere kop koffie is zo gezet!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.