Nieuws

Linkbuilding

donderdag, 11-9-2014  

Heb je weleens gehoord van linkbuilding? Voor diegenen waarop het antwoord nee is, en je hebt een website waar je weleens wat meer klanten op zou willen terugvinden, is deze tekst een wijze les. Want dankzij linkbuilding zal het mogelijk zijn om vele bezoekers te werven die hopelijk daarna klanten zullen worden en binnenkort hun eerste bestelling of dienst gaan bestellen via jouw website en dus bij jouw bedrijf. En dat allemaal dankzij de internetmarketingtechniek die men dus linkbuilding noemt. Wat houdt linkbuilding nu allemaal precies in? Dat is wat we je gaan proberen uit te leggen in deze tekst want je zult zien dat de kans aanzienlijk groot is dat dit bij jouw site nog niet is toegepast. Het zou kunnen verklaren waarom het zo slecht gesteld is met je website op het moment. Het moet dan ook wel een fijn gevoel zijn om deze tekst te lezen en om er achter te komen dat je problemen tijdelijk zijn. We laten je nog eventjes in het duister tasten, dat leek ons wel zo spannend. Maar wees niet bang, binnenkort weet je alles met betrekking tot het onderwerp linkbuilding en dan zal je site een boost doormaken die zijn weerga niet kent. Er zijn bedrijven die linkbuilding voor je kunnen doen. Linkbuilding is belangrijk in het verwerven van een goede en hoge plek in Google. Dat betekent dus dat je ervan uit kunt gaan dat bedrijven die dit voor jou kunnen gaan regelen ook hoog in Google zijn terug te vinden, want ze zullen hun eigen website ook een zo goed mogelijke plek willen geven. Het staat dan ook als een paal boven water dat de eerste tien gevonden designers en web bureaus je het beste kunnen helpen. Zo ook ons bedrijf. Kijk dus snel op 1gooddesigner.nl en laat je daar verder overtuigen van de vele voordelen die er zijn als je met ons in zee gaat.

Is linkbuilding iets voor jou?

Heb je een kleine website en werk je in een kleine sector? Dan heb je misschien geen tijd en geld om een goede site te ontwerpen. En dat is erg jammer want juist de kleine sectoren hebben erg veel aan linkbuilding. Dat komt omdat er simpelweg minder concurrenten op de markt zijn waardoor je unieke website sneller een hogere plek zal krijgen in Google. Als je dit ook nog eens combineert met een gezonde dosis linkbuilding, dan kan je er wel vanuit gaan dat je die top tien positie jarenlang kan vasthouden. Wel is het belangrijk om niet bij de pakken neer te gaan zitten wanneer je eindelijk een goede positie hebt bereikt. Je moet alles in zijn werk stellen om deze te behouden. Wij zorgen voor de linkbuilding en de zoekmachine optimalisatie, geen enkel probleem. Wij kunnen dit nog blindelings voor je regelen en draaien hier absoluut onze handen niet voor om. Bij ons werken enkel hoogopgeleid en gemotiveerd personeel dat dagelijks bezig is met het ontwikkelen van nieuwe technieken om nog meer rendement te halen uit linkbuilding en zoekmachine optimalisatie. Dat laatste is overigens een andere handige manier om een hoge positie te verkrijgen en zeker de moeite waard om naast de linkbuilding te overwegen. Zo vang je als het ware twee vliegen in een klap en is de kans vrijwel honderd procent dat je het maximale uit je website haalt. Zoals je dus al net las, is het voor kleine bedrijven en zelfstandige ondernemers helemaal geen gek idee om eenmalig een klein bedrag naar ons over te maken voor de linkbuilding. Als je voor langere tijd zaken met ons wilt doen, dan kan dat natuurlijk ook, maar we zullen je zeker proberen uit te leggen hoe de basale regels werken omtrent de linkbuilding zodat je het in het vervolg zelf kunt uitproberen zodat je die plek kan vasthouden in de toekomst. Lukt dat niet, dan kan je ons altijd bellen voor een vervolgopdracht.

Neem eens contact met ons op

Wij zijn van alle markten thuis op het gebied van webdesign. Dat moge wel duidelijk zijn uit ons relaas over linkbuilding. Niet alleen voor linkbuilding ben je bij ons aan het goede adres. Wij kunnen een heel pakket aan internetmarketing voor je opstellen, geheel relevant aan jouw website zodat je altijd de beste service krijgt die jij en je site verdienen. De mogelijkheden en combinaties lijken eindeloos. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waar je de diverse linkbuilding pakketten op een rijtje ziet uitgestald. Voor het gemak noemen we dit het s-pakket, m-pakket en l-pakket en je begrijpt het al: het s-pakket heeft de minste opties, het l-pakket de meeste en is daarom een stuk duurder. Voor kleine ondernemers is het kleinste pakket over het algemeen het meest doeltreffend aangezien de concurrentie minder is dan bij grote bedrijven en je onkosten op die manier laag blijven. Grote bedrijven hebben over het algemeen veel meer te besteden. Wat kan je zoal verwachten? Dit zijn de speerpunten die wij hebben en de targets die wij beogen te halen. Kortom: dit zijn de punten die allen in het l-pakket zijn opgenomen:

 • onderzoek zoektermen
 • schrijven artikelen
 • plaatsing artikelen
 • gelijkmatige plaatsing links
 • Variatie Anchor Tags
 • 24/7 rapportage
 • meerdere zoektermen
 • on-site seo optimalisatie
 • social media integratie
 • responsive maken website
 • het aantal uur linkbuilding per jaar

Wil je meer weten? Ga dan vlug naar 1gooddesigner.nl en neem contact op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.