ICT en Techniek

Overstappen op een cloud desktop

vrijdag, 3-10-2014  

Als u interesse hebt in het nieuwe werken en graag wilt investeren in een programma dat het mogelijk maakt om al uw belangrijke documenten online te kunnen bekijken, waar en wanneer u maar wilt, dan is het goed dat wij u even treffen. Wij hebben namelijk erg goed nieuws voor u over een cloud desktop. Dit is een handige tool die ervoor zorgt dat u overal toegang hebt tot uw bestanden, e-mails, contacten en agenda-items. Klinkt dit u als muziek in de oren? Wilt u zoiets ook wel even aanschaffen? Neem dan even de tijd om u te verdiepen in de producten en diensten van ICT Spirit. Bij ons is de klant nog echt koning en wij kunnen u blij maken met een geweldige, gebruiksvriendelijke cloud desktop. Hiermee:

  • bent u nooit meer bestanden kwijt
  • kunt u gemakkelijk alles delen met al uw medewerkers
  • hebt u de mogelijkheid om ook thuis te gaan werken
  • gaat u voor een totaaloplossing
  • bent u helemaal bij de tijd

Klinkt dit goed? Is dit precies wat u wilt? Neem dan even een kijkje op onze geheel vernieuwde en uitgebreide website over de cloud desktop. Daar vindt u namelijk ons verrassend complete assortiment op dit vlak. Wij zijn werkelijk van alle markten thuis en hebben geen nee te koop. U hoeft er dan ook niet bang voor te zijn dat u spijt zult krijgen van uw keuze voor ICT Spirit. Al met al hebt u geen enkele reden om niet voor de cloud desktop van ICT Spirit te kiezen, omdat u daarmee echt goed uit de voeten kunt. En zeg nou zelf, u wilt toch ook graag dat het mogelijk is dat u en uw werknemers op plekken kunnen werken waar zij maar willen. Dat heet nou echt het nieuwe werken. Dit is de toekomst!

Wist u dat een cloud desktop helemaal niet duur hoeft te zijn?

Het is een feit dat veel mensen denken dat een echte cloud desktop erg veel kosten met zich mee zal brengen. Zij vrezen ervoor dat zij erg diep in de buidel moeten tasten voor een dergelijke aanschaf. En daar zit u natuurlijk niet op te wachten, omdat u ook nog wat budget over wilt houden voor andere dingen. Is dit ook wat u denkt? Dan willen wij u graag even de waarheid vertellen, want bij ons vindt u lage prijzen voor een cloud desktop. En dit zal ook zo blijven. Dus ook als u in de toekomst nog eens een aanschaf bij ons wilt doen, dan zult u niet duur uit zijn. Verder zit u ook niet vast aan hoge abonnementskosten of iets dergelijks. Wij zorgen er altijd voor dat u geen dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee, maar toch kunt profiteren van de beste cloud desktop. Gemakkelijk werken en weinig moeite hoeven doen voor het vinden van documenten. Dat is wat u van onze cloud desktop kunt verwachten. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. Vele klanten uit het gehele land gingen u al voor in hun keuze voor ons. En dat is niet voor niets. Zij weten namelijk dat zij bij ons te allen tijde kunnen profiteren van de aantrekkelijke tarieven voor een cloud desktop. En zeg nou zelf, u wilt toch ook niet meer gaan betalen dan strikt noodzakelijk is? U telt toch ook liever niet te veel geld neer voor een cloud desktop, terwijl het ook goedkoper kan? Het staat als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan, omdat u bij ons stukken voordeliger uit bent. Stop dus met zoeken naar een firma die u een goede en betaalbare cloud desktop kan leveren, want met ICT Spirit hebt u gevonden wat u zoekt.

Hebt u nog vragen over ’t een of ’t ander?

Op onze site vindt u heel veel informatie over de cloud desktop. U kunt hier alles vinden wat u maar zoekt. Wij vertellen u daar graag hoe de vork precies in de steel zit. Maar hebt u nou een specifieke vraag over de cloud desktop? Wilt u weten of deze manier van werken ook voor uw onderneming zou kunnen functioneren? Laat dan even een bericht voor ons achter en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij vertellen u graag meer over dit fenomeen. U zit hiermee nog helemaal nergens aan vast, maar krijgt alleen de informatie die u graag wilt hebben. Op die manier kunt u weloverwogen een besluit nemen of u voor een cloud desktop wilt kiezen. En zeg nou zelf, goed geïnformeerd een keuze maken is toch een stuk beter dan zomaar impulsief op een aanbod ingaan? Neem daarom vandaag nog contact met ons op.

  • Ten eerste kunt u ons een mail sturen met daarin uw vraag.
  • Ten tweede kunt u ons ook even bellen, als u graag meteen contact wilt hebben met een van onze medewerkers.
  • En ten derde hebt u de mogelijkheid om het contactformulier op onze site in te vullen.

Kortom, er zijn genoeg manieren om ons te bereiken. En in alle gevallen streven wij ernaar om uw vraag over een cloud desktop binnen enkele dagen te beantwoorden. Op die manier weet u snel waar u aan toe bent. Twijfel dus niet langer en laat vandaag nog een bericht voor ons achter via de site.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.