Nieuws

Telefoon Klantenservice helpt je snel

vrijdag, 6-3-2015  

Ken jij het fenomeen Telefoon Klantenservice al? Dan is het goed om hier eens naar te kijken. Iedereen moet weleens contact opnemen met een bedrijf, om wat voor reden dan ook. En dan is het niet altijd eenvoudig om snel de contactgegevens te vinden. Sites zijn vooral van grote bedrijven soms heel groot en uitgebreid. Kijk maar eens op een website van grote banken of zorgverzekeraars, om maar twee voorbeelden te noemen. Hier zijn zo veel informatie, blogs, inlogmogelijkheden en wat niet allemaal op de site te vinden. Dat kan het weleens onoverzichtelijk maken en dan kan het best wat tijd kosten om het telefoonnummer van de klantenservice te vinden. Dit is een van de klachten die je regelmatig hoort en daar heeft Telefoon Klantenservice een oplossing voor verzonnen. Want het komt toch regelmatig voor dat je een klantenservice nodig hebt! Je hebt als inwoner van Nederland toch contact met veel bedrijven, ook als je gewoon thuis bent en niet per se ondernemer bent. Iedereen heeft met een bank te maken, met verzekeringen. Vrijwel iedereen heeft internet of een telefoon. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden. En hiervoor moet je zaken doen met bedrijven, en zul je dus ook regelmatig contact moeten leggen met de helpdesk. Niet alleen voor bestellingen maar het kan natuurlijk ook voorkomen dat je gewoon een vraag hebt. Daar heeft Telefoon Klantenservice allemaal rekening mee gehouden. Maar wat doet Telefoon Klantenservice dan precies? Eigenlijk is dat heel simpel. Telefoon Klantenservice heeft een overzicht gemaakt met alle telefoonnummers van de klantenservice van een groot aantal bedrijven. Van KPN tot ABN Amro Bank, van KLM tot ECI. Het gaat om een groot bestand, dus de kans is groot dat je het nummer bij Telefoon Klantenservice vindt waar je naar op zoek was. Dus ga eens naar de site van Telefoon Klantenservice en zie zelf met welke organisaties jij weleens te maken hebt gehad en waar jij dus ook zo het nummer van kan vinden!

Veel bedrijven vinden bij Telefoon Klantenservice

Er zijn waarschijnlijk veel bedrijven op de site van Telefoon Klantenservice te vinden waar jij wel eens mee te maken hebt gehad. En het mooie is dat je op de site van Telefoon Klantenservice alleen maar op de bedrijfsnaam hoeft te zoeken, en binnen enkele seconden heb je de gegevens al gevonden. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is het nummer bellen. En natuurlijk het juiste nummer selecteren. Want veel bedrijven hebben meerdere nummers die je kunt bellen, maar Telefoon Klantenservice heeft daar ook onderscheid in gemaakt zodat je niet het verkeerde nummer te pakken krijgt. Dat zou zonde zijn van alle moeite. Dus kijk in de beschrijving en kijk welk nummer voor jou geschikt is. Heb je bijvoorbeeld een vraag of wil je info over een bepaald onderwerp? Dan kan het zijn dat je een ander telefoonnummer moet bellen dan dat je een klacht hebt over een bepaalde dienst of product. Maar zoals gezegd heeft Telefoon Klantenservice hier rekening mee gehouden en kun je gewoon hier het juiste nummer vinden. Want denk maar eens na met hoeveel je bedrijven je in het dagelijks leven te maken hebt. Dat is waarschijnlijk meer dan je zelf vermoedt. Iedereen heeft bijvoorbeeld te maken met bankzaken. En Telefoon Klantenservice heeft hier goed rekening mee gehouden. Want niet alleen kun je op bedrijfsnaam zoeken, je kunt ook per categorie kijken. Zo heb je de afdeling banken. Als je daarop klikt, vind je banken als ASN Bank, SNS Bank, Rabo Bank en ABN Amro. Maar er zijn ook bijvoorbeeld kleinere banken te vinden, mocht je naar die klantenservice van dat bedrijf op zoek zijn. Die selectie van Telefoon Klantenservice kan je leven op meerdere manieren makkelijker maken. Ten eerste natuurlijk omdat je veel te maken hebt met de klantenservice van bedrijven, als je vragen of opmerkingen hebt. Maar daarbij is het ook een goede manier om informatie in te winnen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar huishoudelijke artikelen? Dan hoef je bij Telefoon Klantenservice alleen maar op die categorie te klikken, en dan komen er allerlei namen uitrollen. Blokker, Otto, Hema of Kijkshop. Het kan ook zijn dat je snel een koeriersdienst nodig hebt om een belangrijke verzending te versturen. Ook in dat geval kun je makkelijk naar Telefoon Klantenservice surfen en een van die diensten uitkiezen. Als je via een zoekmachine op internet gaat kijken kan dat een tijdrovende klus zijn, en dat is zonde van de tijd. Vooral omdat Telefoon Klantenservice gewoon een overzicht biedt waar je direct mee aan de slag kan.

Hoe belangrijk is een goede klantenservice?

Telefoon Klantenservice wil jou een handje helpen bij het contact leggen met een klantenservice. Natuurlijk kan dit een leuke reden hebben, als je bijvoorbeeld iets moois wil bestellen. Maar het kan ook zijn dat je een klacht hebt, dat je niet bent geholpen zoals je zou willen. En dan is het wel zo fijn dat je zo snel mogelijk kan handelen. Helaas is niet elke klantenservice even goed. Niet elke medewerker is altijd even vriendelijk, of word je niet goed begrepen? Het is in ieder geval bij een klacht vervelend om contact op te moeten nemen, meestal zijn het niet de meest favoriete gesprekken. Daarom kan de weg ernaartoe maar beter zo makkelijk mogelijk worden gemaakt. En dat is wat deze service doet. Aan de zoektocht naar het nummer ben je dus geen tijd en moeite kwijt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.